Wie ben ik ?

Ik ben Mirjam, 46 jaar en getrouwd met Erik. We hebben geen kinderen maar wel 3 schatten van honden, 1 poes en 3 kippen. 
Koekange is het dorpje waar ik woon (Drenthe) in een leuke woonboerderij waar altijd wat te klussen is.

Hoe het begon

Na 25 jaar in loondienst te hebben gewerkt waarvan de laatste 16 jaar als secretaresse op een zorgsecretariaat gooide ik het roer om. Ik wilde voor mezelf beginnen en de vrijheid voelen van ondernemen.

Nou dat is niet helemaal waar eigenlijk, de laatste 3 jaar zat ik in de ziektewet na een mislukte hernia operatie. De keuze was af laten keuren, de WW in of iets anders doen. De eerste 2 opties waren geen opties voor mij! Dan ga ik het zelf doen. De intentie om ooit volledig ondernemer te worden was er al, alleen deze kwam nu wat eerder op mijn pad dan gepland.

En nu!

Nu ben ik VA, gestart in juni 2019 en ik ben meer dan gelukkig met deze keuze. Eigen tijd indelen, werken voor klanten die ik super leuk vind, klanten helpen met de chaos in hun inbox & administratie. Dat waar ik goed in ben mag ik nu doen onder mijn eigen naam en in mijn eigen onderneming.

Specialisatie

Je moet doen waar je goed in bent heb ik altijd geleerd, waar ik goed in ben is overzicht en rust bewaren. De grootste irritatie bron bij ondernemers is het bijhouden van de inbox, het posten van social media berichten en blogs en structuur krijgen in het de administratie en afspraken. 

Tijdens mijn functie als secretaresse beheerder ik 10 inboxen van verschillende disciplines (managers, teamleiders, artsen, orthopedagogen). Voordat zij op kantoor kwamen had ik hun inbox al zo goed als leeg zodat zij rustig met een kop koffie  de dag konden opstarten. En dat is waar ik van geniet, zorgen voor rust en overzicht bij anderen. Dat is mijn passie.

Werken vanuit je kracht

Daarom richt ik mij als VA voornamelijk op inbox-agenda en social media management. Daar ligt mijn kracht en vanuit je kracht moet je werken.
Dit zijn de werkzaamheden waar ik het meest van geniet en jou als ondernemer heel goed in kan ondersteunen.

Leergierig

Ik ben ontzettend leergierig en nieuwsgierig. Ik weet graag waarom iets werkt zoals het werkt en hoe dat kan. Studeren doe ik dan ook graag, niet perse om een diploma te halen maar om de informatie te krijgen waar ik naar verlang.

Hiernaast een klein idee welke opleidingen en cursussen ik de afgelopen jaren heb mogen volgen.

Marketing & Social media

Coaching & Therapie