fbpx

Wie ben ik

Wie ben ik

Aangenaam kennis te maken!

Ik ben Mirjam de Jong, de persoon achter Door Mir. De VA die graag met je meedenkt, meekijkt en helpt. Mensen omschrijven mij als:

– Super creatief
– Oog voor detail
– Secuur en netjes
– Doorzetter
– Harde werker
– Denkt in oplossingen niet in problemen

En dat klopt denk ik wel allemaal. Na zo’n 25 jaar als administratief medewerker en secretaresse gewerkt te hebben was het tijd voor mezelf! 
Eigen tijd indelen, werken vanuit huis en toch behulpzaam zijn. Als VA zet ik mij voor 110% in voor een opdrachtgever, ik krijg dan ook regelmatig terug dat ik een fijne sparringpartner ben. Even dat luisterend oor bieden die een hardwerkende ondernemer nodig is.

Naast het werken als VA bij Door Mir, heb ik een hondenschool (2014) waar ik werk als gediplomeerd Kynologisch Instructeur & Gedragsdeskundige. Naast mij staat een team van 4 instructeurs die ik coach en ondersteun. 

Humor, eerlijkheid en openheid zijn voor mij hele belangrijke kenmerken in een mens. Met mij als VA aan je zijde kun je rekenen op een betrouwbare ondersteuning.

Mijn andere ik

Mijn honden (school)

Honden zijn mijn lust en leven, we hebben er zelf 3. Bij de hondenschool geef ik 3 avonden in de week les als kynologisch instructeur & gedragstherapeut.

HSP Life Coach

Als HSP Life Coach, help ik als ervaringsdeskundige en gediplomeerd coach, mensen om te gaan met hun hooggevoeligheid door coachings en online trainingen.

Bach bloesem therapeut

Sinds 2003 ben ik gediplomeerd Bach Bloesem therapeut voor mens & dier.
Ik heb al veel mensen en dieren mogen ondersteunen bij bepaalde emoties.

Studiebol​

Ik hou van leren, kennis op doen. Als ik een opleiding of studie zie die me aanstaat, volg ik deze, het maakt niet uit waar het over gaat. Als ik het interessant vind, volg ik het. Niet altijd om in de praktijk uit te voeren, maar vooral voor mijn eigen inzicht en vergroten van kennis en inzicht.

Wat ik nog mooier vind is de kennis en ervaring overbrengen op een ander. Ik ben een echte gever en deler
Dat maakt mij gelukkig en ….. wat je gelukkig maakt moet je doen!

Hiernaast zie je enkele van de opleidingen / studies die ik gedaan heb. Van alles heb ik diploma’s en getuigschriften mogen ontvangen. De richtingen van de studie liggen soms erg dicht bij elkaar en soms heel ver uit elkaar. 

Coaching & therapie

Social media & marketing

Ervaring & kennis

Eigen ontwikkeling