Wie is Mirjam

Aangenaam kennis te maken!

Ik ben Mirjam de Jong, de persoon achter Door Mir. De VA die graag met je meedenkt, meekijkt en helpt. Mensen omschrijven mij als:

– Super creatief
– Oog voor detail
– Secuur en netjes
– Doorzetter
– Harde werker
– Denkt in oplossingen niet in problemen

En dat klopt denk ik wel allemaal. Na zo’n 25 jaar als administratief medewerker en secretaresse gewerkt te hebben was het tijd voor mezelf! 
Eigen tijd indelen, werken vanuit huis en toch behulpzaam zijn. Als VA zet ik mij voor 110% in voor een opdrachtgever, ik krijg dan ook regelmatig terug dat ik een fijne sparringpartner ben. Even dat luisterend oor bieden die een hardwerkende ondernemer nodig is.

Naast het werken als VA bij Door Mir, heb ik een hondenschool (2014) waar ik werk als gediplomeerd Kynologisch Instructeur & Gedragsdeskundige. Naast mij staat een team van 4 instructeurs die ik coach en ondersteun. 

Humor, eerlijkheid en openheid zijn voor mij hele belangrijke kenmerken in een mens. Met mij als VA aan je zijde kun je rekenen op een betrouwbare ondersteuning.

Opleidingen & bijscholing

Leren is altijd een hobby van mij geweest, ik leer graag en veel. Niet alleen door opleidingen te doen maar ook bijscholingen & cursussen te volgen.  

De studies liggen soms ver uit elkaar, maar alles wat in interessant vind wil ik meer over weten.

Marketing & Social media

* MS Office * Active Campaign * Joomla * WordPress * Online Marketing * Copywriter * Social Media managment * E- coach * Photoshop * Canva

Coaching & Therapie

* Praktische Psychologie * Para Psychologie * Mindfulness bases cognitieve therapie * Rouwverwerking * HSP coach * Ontspanningstherapeut * Stress therapeut