Specialisatie

Je mailbox & agenda

Je moet doen waar je goed in bent heb ik altijd geleerd, waar ik goed in ben is overzicht en rust bewaren. De grootste irritatie bron bij ondernemers is het bijhouden van de inbox, het posten van social media berichten en blogs en structuur krijgen in het de administratie en afspraken. 

Tijdens mijn functie als secretaresse beheerde ik 10 inboxen van verschillende disciplines (managers, teamleiders, artsen, orthopedagogen). Voordat zij op kantoor kwamen had ik hun inbox al zo goed als leeg zodat zij rustig met een kop koffie  de dag konden opstarten. En dat is waar ik van geniet, zorgen voor rust en overzicht bij anderen. Dat is mijn passie.

Content & Creativiteit
Heb je moeite om blogs te schrijven voor je website of content voor je social media? Ik kan je daarbij helpen. 
Door mijn spirituele & creatieve achtergrond ben ik van vele markten thuis en heb ik geen moeite met het schrijven van passende verhalen.

Website
Ik maak websites in WordPress, is jouw website aan een nieuw jasje toe of heb je pagina’s die bijgewerkt moeten worden? Geen probleem, dit pak ik voor je op. 

Werken vanuit je kracht

Als VA werk ik vanuit mijn kracht en mijn kracht is intuïtie.
Door met je mee te kijken naar de vraag breng ik nieuwe inzichten en manieren om naar je onderneming te kijken. Hierdoor kan ik op een waardevolle manier tot de kern komen van de vraag.

Leergierig

Ik ben ontzettend leergierig en nieuwsgierig. Ik weet graag waarom iets werkt zoals het werkt en hoe dat kan. Studeren doe ik dan ook graag, niet perse om een diploma te halen maar om de informatie te krijgen waar ik naar verlang.

Hiernaast een klein idee welke opleidingen en cursussen ik de afgelopen jaren heb mogen volgen.

Marketing & Social media

Coaching & Therapie