Social media assistent

Een goedlopende onderneming kan niet zonder website of  social media.
Dit zijn de plekken waar klanten je vinden en contact met je leggen.
Tegelijkertijd zijn dit de mediums die het meest tijd kosten van een ondernemer, terwijl jij je juist bezig wilt houden met deze klant en je product.

Wat kan ik voor je betekenen qua website?
Heb jij een website maar ben je niet tevreden? dan kan ik je een website advies geven en de site aanpassen en verbeteren.
Ik werk veel samen met Welldotcom een creatief hosting en internetbureau voor de technische ondersteuning die jij nodig hebt voor je website. Door deze fijne samenwerking kunnen we ervoor zorgen dat je website een mooie uitstraling heeft en goed zichtbaar is voor je klanten en bezoekers. De contacten met Welldotcom zal ik voor je leggen, ook daar heb jij geen omkijken naar.

Wat kan ik voor je betekenen qua social media?
Je socials zijn belangrijk, deze worden dagelijks bekeken door veel bezoekers en likers en dat wil je zo houden. Content maken en plaatsen kost tijd en creativiteit. Daar help ik je bij. Wekelijks zal ik berichten klaarzetten die op ingeplande tijden (of direct) worden geplaatst, ook kan ik een Facebookadvertentie voor je plaatsen die op de tijdlijn van veel mensen verschijnt, jouw doelgroep!
Ik kan namens jou reacties geven op berichten en klanten beantwoorden.

Kortom, flinke tijdrovende klussen die jij liever niet doet en met een gerust hart aan mij kan overlaten.

Wat kan ik voor je betekenen

social media

 • Aanmaken bedrijfspagina’s Facebook, Instagram, LinkedIn
 • Advertenties en campagnes maken 
 • Social statistieken bijhouden
 • Content plaatsen 
 • Onderhouden
 • Reacties doorzetten of in behandeling nemen

Website & design

 • Design nieuwe website (logo, layout)
 • Onderhouden bestaande website
 • Content plaatsen
 • Blogs plaatsen
 • SEO waardig
 • Zichtbaarheid

Fotografie & Video

 • Fotografie (portret, producten, locatie)
 • Altijd al eens zo’n leuke promo film willen hebben? dan maak ik die voor je!
 • Video omzetten tot een promotiefilm en bewerken