Mirjam de Jong

Wie ben ik

Samen met mijn man Erik, 3 honden, 1 poes en 3 kippen woon ik in een prachtige woonboerderijtje in Koekange (Drenthe). Ik ben 45 jaar en met ondernemersbloed geboren. Mijn eerste onderneming was een online winkel in 2003. Deze hebben we een aantal jaar gehad en op zijn op het hoogtepunt gestopt.

In 2014 opende ik mijn hondenschool, waar ik tot op heden elke dag mee bezig ben. Als kynologisch instructeur en gedragstherapeut en als coach geef ik les aan cursisten en leid ik instructeurs in opleiding op tot gediplomeerde instructeurs. Na 27 jaar in loondienst gewerkt te hebben raakte in de ziektewet door een hernia en tijdens de herstelperiode besloot ik dat ik weer wil ondernemen, voor mezelf beginnen. Geen loondienst meer, geen baan meer van 9 tot 5 op een suf kantoor.
Design, creatief zijn, computer en social media is mijn passie. Daarom heb ik diverse opleidingen gedaan om mijn ondernemerschap als VA kracht bij te zetten; online marketing, WordPress, Copywriter en Social media coach.

Wat ik het leukste vind aan mijn werk als VA is het coachen en ondersteunen van mijn opdrachtgevers. Ze het vertrouwen geven in mijn werk en in mij, dat ze weten dat ze opdrachten met een gerust hart uit handen kunnen geven. Met mij als je VA ben je verzekerd dat je in zee gaat met een betrouwbare, hardwerkende en zeer creatief persoon.

Wat je over mij moet weten:

  • Ik ben een natuurfreak 
  • Ik drink liters water op een dag
  • Ik hou van schilderen en tekenen
  • Zonder muziek op de achtergrond kan ik niet werken
  • Ik ben spirtueel, doe aan yoga en meditatie
  • Ik sport, als ik zin heb anders niet
  • Ik ben heel visueel ingesteld, als je iets zegt dan zie ik het gelijk voor me. Een GROOT voordeel als VA zijnde
  • Ik hou van humor en positief ingestelde mensen
  • Slapen vind ik belangrijk, dus om 22.00 uur gaan mijn ogen dicht

Waar hecht ik waarde aan

Openheid

Openheid zorgt voor een fijne en eerlijke samenwerking

Korte lijntjes

Overleg zonder omwegen en zonder tussenkomt van teveel mensen

Humor

Humor is voor mij heel belangrijk, hierdoor hou ik mijn focus en energie vast

Oplossingen

Heel cliché , ik denk in oplossingen niet in problemen.

Creativiteit

Ik ben met zeer veel creativiteit geboren. Mijn creativiteit zie je terug in mijn werk.

Daadkracht

Ik ben voortvarend en slagvaardig. Ik ga voor het doel en het liefst zo snel en secuur mogelijk.

Compenties & Vaardigheden

Enkele Reviews

“Mirjam is sterke, loyale en flexibele persoonlijkheid. Als ondernemer vind ik het belangrijk een beroep te kunnen doen op loyale en eerlijke Zzp’ers die mij ondersteunen in mijn bedrijf. Door betrouwbare samenwerking kun je als ondernemer namelijk stappen zetten die goed zijn voor je bedrijf en tot taken komen die er echt toe doen, dat ervaar ik bij Mirjam”.

“Mirjam is een kei van een ondersteuner in allerlei zaken, een spin in het web; ze is zowel zakelijk als persoonlijk ingesteld. Er kan gekletst worden op een ontspannen menselijke manier, maar indien nodig wordt er gewerkt, prioriteiten gaan voor en dat is een zege voor het bedrijf!”

“Agendabeheer, samenwerken en creativiteit zijn echt haar ding. Mirjam kan vrijheid en zelfstandig werken goed aan, ze komt dan echt tot hare ware zelf en doet menigeen verbazen met haar creatieve talent en drijvende kracht!”

“Wat ik enorm waardeer aan Mirjam is de hoge kwaliteit van haar werk, de individuele afstemming op haar klanten en haar loyaliteit. Aan Mirjam heb je zeker een fijne samenwerkingspartner!”

“Mirjam is erg goed in haar werk, geeft fijn en goed advies. De uitvoering is top! 
Mirjam zorgt ervoor dat ik minder omkijken heb
 naar mijn Social Media wat mij tijd geeft om me met andere zaken bezig te houden”.

Ben je na bovenstaande nog niet helemaal overtuigd en wil je meer weten over mij? dan staat hiernaast mijn CV ter inzage.
Hierop staan mijn werkervaringen, opleidingen en competenties

Klik op de foto voor mijn CV