Reviews

Hoe opdrachtgevers onze samenwerking ervaren

“Mirjam is sterke, loyale en flexibele persoonlijkheid. Als ondernemer vind ik het belangrijk een beroep te kunnen doen op loyale en eerlijke Zzp’ers die mij ondersteunen in mijn bedrijf. Door betrouwbare samenwerking kun je als ondernemer namelijk stappen zetten die goed zijn voor je bedrijf en tot taken komen die er echt toe doen, dat ervaar ik bij Mirjam”. 

“Mirjam is een kei van een ondersteuner in allerlei zaken, een spin in het web; ze is zowel zakelijk als persoonlijk ingesteld. Er kan gekletst worden op een ontspannen menselijke manier, maar indien nodig wordt er gewerkt, prioriteiten gaan voor en dat is een zege voor het bedrijf!”

“Agendabeheer, samenwerken en creativiteit zijn echt haar ding. Mirjam kan vrijheid en zelfstandig werken goed aan, ze komt dan echt tot hare ware zelf en doet menigeen verbazen met haar creatieve talent en drijvende kracht!”

“Mirjam heb ik leren kennen via haar hondenschool. Mirjam heeft leuke humor.  Ze laat iedereen in zijn/haar waarde. Mirjam is attent, onthoudt details, is duidelijk met tact. Mirjam is een doorzetter, denkt in mogelijkheden en is oplossingsgericht”.

“Wat ik enorm waardeer aan Mirjam is de hoge kwaliteit van haar werk, de individuele afstemming op haar klanten en haar loyaliteit. Aan Mirjam heb je zeker een fijne samenwerkingspartner!”

“Mirjam is echt een vakvrouw en super lief!!”

“Mirjam is erg goed in haar werk, geeft fijn en goed advies. De uitvoering is top!
Mirjam zorgt ervoor dat ik minder omkijken heb
 naar mijn Social Media wat mij tijd geeft om me met andere zaken bezig te houden”.