fbpx

Wie ben ik

Ik ben Mirjam, 45 jaar en getrouwd met Erik. We wonen in een prachtig boerderijtje in het mooie Drenthe samen met onze honden, poes en kippen. 
Men omschrijft mij als een enthousiaste, positieve en inspirerende creatieveling die haar uiterste best doet het beste in mensen naar boven te halen.

In 2005 startte ik mijn eerste onderneming, een online webshop. Het ondernemen zit me in het bloed dus de keuze om iets voor mezelf te starten, naast een betaalde baan,  was snel gemaakt. 
Een paar jaar later ben ik hiermee gestopt omdat het te druk werd en het voelde niet meer als een toegevoegde waarde.

In 2014 besloot ik weer te gaan ondernemen en minder in loondienst te gaan werken. Door mijn passie voor dieren was de keuze snel gemaakt, ik opende mijn hondenschool. Deze heb ik nog steeds en met volle groepen en 5 instructeurs erbij is het een goed lopende onderneming geworden.

Ik zat volop in de hondenschool, gaf veel en vaak les en werkte daarnaast 20 uur in loondienst. Je kunt zeggen dat ik een meer dan fulltime baan had.
Tot februari 2018 …… ik ging door mijn rug en na een aantal onderzoeken in het ziekenhuis bleek ik een hernia te hebben. Gezien mijn verleden met rugklachten werd ik in juli 2018 geopereerd.
Na aanhoudende pijnen en tig onderzoeken en behandelingen verder spreken de chirurgen nu van een Failed Back Surgery, oftewel …………. hernia is verwijderd operatie is toch mislukt. 

Met als gevolg een blijvende zenuwbeschadiging onder in mijn rug. Dan ben je 45 jaar en je krijgt een diagnose die voor een spring in het veld en een echte bezige bij niet passend is. Maar, je kunt bij de pakken neerzitten en er van balen, maar je kunt ook – zoals ik- leren omdenken, creatief zijn en vooruit kijken.

In 2019 startte ik naast de hondenschool Door Mir op, hier ben ik vanuit huis werkzaam als Social Sidekick. Door thuis te werken kan ik heel goed mijn eigen tijd indelen en verplaatsen wanneer het nodig is. Door deze beperking ben ik een ster geworden in plannen en vrije momenten blocken in mijn agenda 🙂 

Studiebol
Ik hou van leren, kennis op doen. Als ik een opleiding of studie zie die me aanstaat, volg ik deze.
Niet altijd om in de praktijk uit te voeren, maar vooral voor mijn eigen inzicht en vergroten van kennis en inzicht.

Wat ik nog mooier vind is de kennis en ervaring overbrengen op een ander. Ik ben een echte gever en deler
Dat maakt mij gelukkig en ….. wat je gelukkig maakt moet je doen!

Hiernaast zie je enkele van de opleidingen / studies die ik gedaan heb. Van alles heb ik diploma’s en getuigschriften mogen ontvangen. De richtingen van de studie liggen soms erg dicht bij elkaar en soms heel ver uit elkaar. 

Coaching & therapie

Social media & marketing

Eigen ontwikkeling

Wat moet je nog meer van mij weten?

Open chat
Snel contact? dat kan
Hallo, waar kan ik je mee van dienst zijn? Stuur me snel een whats-app bericht