fbpx

Wie ben ik

Mirjam in het kort

Geboren in Meppel (Drenthe) en sinds 2008 woon ik samen met manlief Erik, 3 honden, 1 poes en 3 kippen in een leuke woonboerderij in Koekange (vlakbij Meppel).
In 2014 opende ik naast het huis een hondenschool en daar werk ik – naast Door Mir- als gediplomeerd kynologisch instructeur en gedragsdeskundige. Ik stuur een team aan van 5 instructeurs en begeleid ze in hun werk en geef opleidingen en workshops/lezingen.
Ik ben zeer ondernemend ingesteld, meegekregen van mijn vader. In problemen zie ik oplossingen en mensen helpen zit in mijn bloed. Negatief denken en bij de pakken neerzitten staat niet in mijn woordenboek.

Vanaf mijn 17e werkzaam in diverse functies maar de laatste 25 jaar voornamelijk administratieve functies. 
Zo werkte ik bij aan de balie van een school voor vluchtelingkinderen, waar ik naast de balie werkzaamheden ook de kinderen hielp met hun huiswerk en ze onze taal leerde spreken. Daarna heb ik bij een ICT bedrijf gewerkt aan de receptie, ben ik 12 jaar secretaresse geweest op een zorgsecretariaat van een zorginstelling en de laatste 3 jaar werkte ik bij die zelfde zorginstelling als administratief ondersteuner op het plan bureau.

En nu als zzp ér in mijn eigen onderneming Door Mir. Werken vanuit huis en op afstand werkt voor mij heel goed.
Mocht het voor jou en je onderneming effectiever zijn dat ik op bij het bedrijf aanwezig ben, is dit zeker bespreekbaar.

Wat je nog meer moet weten

Openheid & eerlijkheid staat bij mij op nummer 1! Zonder deze kwaliteiten kan ik mijn werk niet doen.

Daarover gesproken: In 2018 ben ik aan mijn rug geopereerd (hernia tussen de L4 en L5). Operatie is geslaagd het herstel helaas niet.
Ik kwam thuis te zitten met een blijvende zenuwbeschadiging en hier moet ik mee leren leven. Dit hield in dat ik niet meer terug kon keren in mijn functie (administratief ondersteuner op een plan bureau) in verband met de afstand en het lange zitten.
Omdenken en positief denken is één van mijn sterke kwaliteiten, hierdoor besloot ik Door Mir op te starten omdat ik me niet wilde laten afkeuren. 
Werken kan ik prima maar dan in aangepaste vorm.

Thuiswerken, eigen tijd indelen, veel afwisseling in zitten en bewegen en ik functioneer 100%.
Lange werkdagen en lange afstanden rijden is voor mij geen optie meer.

Studiebol​

Ik hou van leren, kennis op doen. Als ik een opleiding of studie zie die me aanstaat, volg ik deze, het maakt niet uit waar het over gaat. Als ik het interessant vind, volg ik het. Niet altijd om in de praktijk uit te voeren, maar vooral voor mijn eigen inzicht en vergroten van kennis en inzicht.

Wat ik nog mooier vind is de kennis en ervaring overbrengen op een ander. Ik ben een echte gever en deler
Dat maakt mij gelukkig en ….. wat je gelukkig maakt moet je doen!

Hiernaast zie je enkele van de opleidingen / studies die ik gedaan heb. Van alles heb ik diploma’s en getuigschriften mogen ontvangen. De richtingen van de studie liggen soms erg dicht bij elkaar en soms heel ver uit elkaar. 

Coaching & therapie

Social media & marketing

Ervaring & kennis

Eigen ontwikkeling