fbpx

Online sidekick / VA

Online sidekick / VA

Nieuwe website

Is je onderneming net gestart en wil je een website? Samen met jou stel ik een plan op zodat de site geheel naar jouw wensen gemaakt gaat worden.

Website vernieuwen

Is je website toe aan een nieuw jasje? Misschien zijn je diensten anders of wil je iets anders? Ik denk graag met je mee.

Social Media

Vind jij social media leuk maar heb je geen zin of tijd om dagelijks berichten te plaatsen? Dit kun je met een gerust hart aan mij overlaten.

Wat mag je verwachten van mij als je online sidekick / VA?

Na een kennismakingsgesprek (gesprek, telefonisch, online) vertel je mij wat je nodig hebt.
Wat ik belangrijk vind is dat ik zoveel mogelijk informatie krijg over het bedrijf, ik ben erg visueel ingesteld dus vaak zie ik tijdens een gesprek al voor me hoe het eruit kan gaan zien.
Daarna zal ik op papier zetten wat we hebben afgesproken en kun jij dit op een rustig moment goed doorlezen.
Daarna ga ik voor jou aan de slag.

Als ik ergens voor ga , doe ik dat voor de volle 100%. Daarom is regelmatig contact belangrijk zodat we beide kunnen bespreken of alles nog soepel en naar wens verloopt.

Wat kun je van mij verwachten: 

Blogs zijn HOT

Een blog bevat persoonlijke of gespecialiseerde informatie over jou en je diensten. Dit maakt het zo interessant voor je bezoekers/klanten.Door met enige regelmaat een blog op je website te zetten, trek je bezoekers en klanten en het zorgt ervoor dat ze blijven terugkomen. Blogs zijn HOT

 

Behalve het aanleveren heb je zelf dus geen omkijken wat betreft het plaatsen van je blog!