Social sidekick

Als (startende) ondernemer ben je er helemaal klaar voor om gevonden te worden, klanten te werven en je diensten aan te bieden. Dan kan je niet zonder zichtbaarheid op social media.

Zichtbaar zijn is mooi en belangrijk maar het gaat niet om de hoeveelheid volgers en likers, het gaat erom dat je de juiste mensen weet te bereiken met je berichten. Dan kan je duizenden volgers hebben, maar als daar geen klanten of opdrachten uit voortkomt ben je nog `nutteloos` bezig.

Klanten bereiken doe je door pakkende teksten te schrijven, weten wanneer je berichten moet plaatsen en wie je doelgroep is.  Vooral dat laatste is het belangrijkste! wie zijn de mensen die jij wilt bereiken? wie nemen jouw diensten af?
Het is een kunst dit voor jezelf in kaart te brengen en daar kan ik je bij helpen.

"Mirjam is erg goed in haar werk, geeft fijn en goed advies. De uitvoering is top! Mirjam zorgt ervoor dat ik minder omkijken heb naar mijn Social Media wat mij tijd geeft om me met andere zaken bezig te houden"

Mirjam! Inspireer mij op social media gebied

Mooi! je hebt er voor gekozen zelf je social media te willen beheren, gefeliciteerd!

Dan zal ik je tijdens een coachtraject de kneepjes van het vak leren.

Waar bestaat dit traject uit:
– 1 uur per week (online) contact – gedurende 2 maanden
– Je leert meer over social media (goed content plaatsen, foto’s, deelacties)
– Je ontvangt een social media planner,  zodat je een planning hebt voor je social media
– Advies en inspiratie van mij tussen de contact momenten door

€ 275,-- excl 21% BTW

Klinkt goed? maar je hebt toch liever een sidekick die dit allemaal voor je doet? lees dan snel verder

Liever een sidekick?

Wil je liever het beheer van je social media uit handen geven? Dan ben ik daar de aangewezen persoon voor, als sidekick help ik je 3 maanden lang
Wat kan je verwachten met mij als je sidekick:

  • 2 x per week content op je social media pagina's
  • Deelacties en likes op andere relevante pagina's
  • Ik deel je acties op mijn eigen socials voor meer zichtbaarheid
  • Website advies & aanpassen
  • Eventueel email marketing naar klanten en/of cursisten

€ 399,-- excl 21% BTW

Help mij met mijn website!

Websites maken doe ik al jaren, het begon met sites voor onszelf, daarna voor vrienden en familie en nu voor ondernemers.
Dit doe ik met Joomla en/of WordPress. In beide heb ik een opleiding gedaan. Ook als copywriter kan ik helpen met je content en je huidige content redigeren.

Een website maak ik op zo’n manier dat je het zelf makkelijk kunt onderhouden en bijhouden, zoals content plaatsen, foto’s plaatsen of een contactformulier maken. Na het maken van een website blijf ik uiteraard beschikbaar als je sidekick voor de technische zaken voor je website.

De site maak ik volledig naar jouw wensen, qua lay-out en stijl. Wil je springende beelden, dan voeg ik deze toe. Wil je een website dat rust uitstraalt en strak is? dan maak ik dit voor je.