Waar loop je tegenaan?

Ontbreekt het je aan energie?

Moet je bepaalde keuzes maken?

Durf je geen nee te zeggen?

Ben je de sprankeling in je ogen kwijt?

Ben je bang dat anderen je raar vinden?

Je wilt iets heel graag, maar je durft het niet

Inspiratie traject

Iedereen ervaart momenten in het leven dat het niet meer zo kleurrijk is, dat je een keuze moet maken of voor een grote beslissing staat. Dat hoort bij het leven! 

Als inspiratie coach kan ik je helpen door naar je te luisteren, het probleem aan te horen en je te inspireren om zelf een keuze te maken of een bepaald pad in te slaan.
Dit coachingstraject doen we buiten, in de natuur. De natuur is een perfecte metafoor voor het leven; elke dag is anders ook al lijkt het hetzelfde.

Een onbekend persoon kan het vaak beter overzien en staat blanco in het probleem en ziet vaak meer oplossingen en creatieve uitwegen.

Het inspiratie traject bestaat uit:

– een intake gesprek (online / persoonlijk)
– 3 vervolg gesprekken in de buitenlucht
– een inspiratieboek
– een werkboek

De coachingsessies

De kennismaking is buiten in het bos, of op een plek waar jij je prettig voelt. Buiten zijn zorgt ervoor dat je je vrijer voelt en beter kan ademen. We maken kennis en bespreken je knelpunten en waar je aan wilt werken.week 2:
Gaan we weer naar de plek waar jij je goed voelt. We bespreken de afgelopen week en gaan aan de slag met het inspiratie boek, die je van mij krijgt. Verder doen we een ademhalingsoefening en korte meditatie.


week 3: We bespreken en bekijken je inspiratieboek en gaan hiermee aan de slag. Ook doen we wat leuke ontspanningsoefeningen en gebruiken we inzichtskaarten voor een betere kijk op jezelf en waar je staat.


week 4:
We kijken terug op de afgelopen weken, wat heeft het je gebracht, hoe ver ben je met je stappen en plannen. Het inspiratieboek staat hierin centraal. Met wat leuke oefeningen sluiten we de coaching af. Bovendien heb ik dan nog een leuke verrassing voor je.

Prijs inspiratie coaching

Een coaching bestaande uit:

4 coachingsessies van 1 uur 
Een inspiratie boek
Een werk/notitie boek
Mijn luisterend oor, meditaties en ademhalingsoefeningen

 

Wil je meer weten over de inspiratie coaching, of wil je je aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in.