fbpx

E-mail marketing

E-mail marketing

Nooit meer je klanten apart een e-mail sturen, maar dezelfde mail naar 100 mensen in één keer? Dat kan met e-mail marketing.
Ik werk met het programma Active Campaign. 

Stel je voor;

Je hebt een weggever op je website die mensen kunnen downloaden. Dit zijn potentiele klanten die je wilt houden! Met AC kan ik een formulier op je website plaatsen, via dat formulier kunnen ze je weggever aanvragen. Ze krijgen direct een mail met hierin de weggever en een bedankje. Hierna wil je ze nogmaals benaderen voor andere aanbiedingen of weggevers, dit kan via een e-mail funnel. Deze funnel zorgt ervoor dat mensen op ingeplande tijden een e-mail van jou ontvangen.
Losse e-mails versturen naar klanten zorgt ervoor dat je mensen uit het oog verliest, door gebruik te maken van een e-mail programma loop je dit risico niet.
Door campagnes te versturen naar je klanten (losse e-mails) hou je ze op de hoogte van nieuwtjes, verstuur je de nieuwsbrief of wijs je ze op nieuwe artikelen op je website.
Klinkt ingewikkeld? Dit kan het zijn, behalve als ik het van je overneem!

Zal ik je hierbij helpen? Mail me snel voor een kennismakingsgesprek en ik vertel je meer.