E-mail management

De inbox, irritatie punt nummer één voor de meeste ondernemers. Elke dag zit de inbox vol en aan het eind van de dag ben je nog niks opgeschoten.

Dit zorgt voor stress en spanning bij jou en de klant wacht op een antwoord en ontvangt deze niet.

Dus …. hier MOET je vanaf!

Laat mij helpen!

Hoe het begon:

Ik werkte 16 jaar als zorg secretaresse op een zorginstelling. In een team van vier was ik diegene die de binnenkomende en uitgaande e-mails behandeld. Dit omdat ik dit ontzettend leuk vond, ik goed was in het overzicht bewaren en er voor zorgde dat klanten vrijwel direct een antwoord kregen.

Verschillende disciplines (artsen, managers, orthopedagogen, teamleiders) kregen al snel door dat ik de aangewezen persoon was voor hun inbox. Hierdoor had ik binnen korte tijd het beheer over zo’n 10 inboxen die ik dagelijks behandelde.  

Zij gingen naar huis met de wetenschap dat hun inbox leeg was en de klanten een antwoord hadden gekregen op hun e-mail. Hier kwam ik al snel agendabeheer bij zodat zij nooit een afspraak misten en de bijbehorende documenten bij zich hadden.

Hoe ga ik je helpen: